Njoftim: Ka vdekur Nadile Lamallari-Sejdiu (gruaja e Emërllahut

0

Ka vdekur në moshën 75 vjeçare Nadile Lamallari-Sejdiu(gruaja e Emërllahut).

Varrimi do të bëhet sot, më 29 qershor 2020, pas faljes së Namazit të Ikindisë, në Smirë.

Ngushëllime familjeve Lamallari dhe Sejdiu, si dhe të afërmve të ndjerës!

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara