Ka ndërruar jetë në Shkup Bedrije Zejnullahu (gruaja e Qazimit)

1

Ka ndërruar jetë në Shkup në moshën 77 vjeçare, Bedrije Zejnullahu (gruaja e Qazimit).

Varrimi i saj është bërë dje në fshatin Lisicë e Epërme.

Ngushëllime familjes Zejnullahu dhe të afërmve të ndjerës!

Shpërndaje

1 Koment

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara