PËRKUJTIM: Një vit pa Izet Zukën

0

U bë një vit nga vdekja e më të dashurit tonë:


IZET ZUKA
1948-2019

Fytyra jote e dashur dhe e ëmbël, nuk do të harrohet kurrë. Do të kujtojmë aq sa zgjatë jeta dhe kujtimet. Ti do të jetosh i gjallë për jetë në zemrën dhe shpirtin e çdokuj, ashtu siç ishe i mirë, i buzëqeshur, i dashur, zemërgjerë, i urtë dhe human.

E kujton familja e ngushtë!

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara