PËRKUJTIM: 16 vite pa Rrahim Sinanin

0

Sot u bënë 16 vite pa më të dashurin tonë:

 

                        RRAHIM SINANI

1943-2004

Ditët dhe vitet janë të rënda pa prezencën tënde.  Po na mungon afërsia dhe ngrohtësia jote.  Ishe baba i devotshëm dhe njeri me vlera të çmuara. Të tillë do të mbajmë në mend përgjithmonë.

Fanilja Sinani nga Smira.

 

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara