Keni kujdes: Rrini në shtëpi!

0

Institucionet shëndetësore po bëjnë thirrje të vazhdueshme që të respektohen masat për t’u mbrotjur nga Koronavirusi.

Mesazhet e vazhdueshme të tyre mund të përmblidhen në:

-Rrini në shtëpi!
-Mbani higjienën!
-Mos u tuboni në grupe!
-Mbani distancën!

Nëse keni temperatur mbi 38 gradë, kollitje të thatë dhe vështirësë më frymëmarrje atëherë duhet të merrni masa.

Nëse i kanë këto shenja, le të lajmërohen në numrat kontaktues: 038 200 80 800

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara