Foto lajm: Shkolla e Smirës “me ngjy kryp në të”

0

Punëtorët teknikë Shpejtim Ibishi dhe Imri Sahiti duke mirëmbajtur të enjten hapësirat e SHFMU “Dëshmorët e 5 Prillit”, në Smirë.  Ata janë më meritorët që shkolla po shkëlqen. Por lëvdatat për këtë ju shkojnë edhe drejtorit Xhavit Sahiti, mësimdhënësve  dhe nxënësve.

Në një postim në profilin e Facebook-ut të shkollës, drejtori Sahiti ka falënderuar edhe Rexhep Sahitin, i cili bërë riparimin e makinës për pastrim.

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara