Njoftim: Ka ndërruar jetë në moshën 56 vjeçare Sahide Zuka

1
  1. Ka mdërruar jetë në moshën 56 vjeçare Sahide Zuka (gruaja e Heset Zukës).

Varrimi do të bëhet të dielën, më 16.02.2020, nga ora 15:00 në fshatin Smirë.

Ngushëllime familjes Zuka dhe të afërmve të ndjerës!

Shpërndaje

1 Koment

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara