Imri Demelezi emërohet zëvendësministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

0

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot Imri Demelezi, zëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Kryeministri Kurti, me këtë rast, i ka uruar Demelezi  punë të mbarë dhe suksese të vazhdueshme.

Imri Demelezi është nga Vitia. Ai ka qenë kandidat për deputet në zgjedhjet e fundit parlamemtare nga Lëvizja Vetëvendosje.

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara