Foto lajm: Enver Ferizaj merr titullin “Akademik Nderi” nga Universiteti “Logos”

0

Smirasi Enver Ferizaj me vendbanim në Shqipëri është shpallur Alademik Nderi nga Universiteti “Logos”, me qendër në SHBA, Filiali në Republikën e Shqipërisë.
Ky titull i është dhënë me motivacion për kontribut për paqe, barazi në shoqëri dhe mes kombeve.

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara