Komuna e Vitisë ndanë 4000 € për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

0

Kuvendi Komunal i Vitisë ka ndarë 3000 € ndihmë financiare për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri dhe   1000 € euro për familjen Abazi nga Livoqi i Gjilanit, e cila humbi dy anëtarë.

Përndryshe kjo seancë e jashtëzakonshme është thirrur me propozimin e Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe është përkrahur nga këshilltarët e Kuvendit Komunal të Vitisë dhe atë pa dallim partie.

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara