Njoftim: Ka ndërruar jetë në moshën 92 vjeçe Naime Zuka

0

Ka ndërruar jetë në moshën 92 vjeçe, Naime Zuka.

Varrimi do të bëhet nesër, më 2 dhjetor 2019,  në varrezat e fshatit Smirë, me faljen e Namazit te Ikindisë.

Ngushëllime familjes Zuka dhe të afërmve të ndjerë!

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara