Foto lajm: N.T.P “Smira” me dhurata për Vitin e Ri

0

Ndërmarrja “Smira” me pronarin Njazi Fejzullahu,  edhe këtë vit , sikur viteve tjera, iu bëri dhurata të gjithë nxënësve  të nivelit fillor dhe parafillor të SHFMU “Dëshmorët e 5 Prillit”.

Shkolla  ka falënderuar donatorin për mbështetjen e vazhdueshme që i jep.

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara