Yll Idrizi ka nevojë për ndihmë për operimin e syve

0

Hasim Idrizi nga Smira kërkon ndihmë për djalin e tij,  Yll Idrizi, i cili do të ketë një intervenim kirurgjik në të dy sytë në spitalin Sistina në Shkup.  Operacioni do t`i kushtojë 3500 euro, por familja nuk është në gjendje ta përballojë, prandaj ka nevojë për mbështetje.

Mjetet financiare mund të derdhen në llogarinë banakre 1507021001822615 në Rafaissen Bank.

Telefoni pwr kontakt 046118637 dhe 046115210

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara