Këshilli i Fshatit Smirë solodarizohet me të prekurit e tërmetit në Shqipëri

0

Këshilli i Fshatit Smirë ndan dhembjen për viktimat dhe shpreh  brengên dhe keqardhjen për të prekurit nga tërmeti që ka goditur Shqipërinë.

“Këshilli i Fshatit Smirë shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjet e viktimave në tragjedinë e sotme në Shqipëri. Sinqerisht Kshilli i fshatit Smirë!”, thuhet nga Këshilli i Fshatit Smirë.

Shpërndaje

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara