Ka ndërruar jetë mësuesja Fatime Xheladini

4

Ka ndërruar sot jetë, në moshën 61 vjeçare, mësuesja Fatime Xheladini.

Ajo për vite me radhë ka punuar si edukatore në Shkollën “Dëshmorët e 5 Prillit”, në  Smirë, duke përcjellë shumë gjenerata nga niveli parashkollor.

Varrimi do të bëhet të enjten më 31 tetor 2019, nga ora 16:00. Paraprakisht nga oea 11:00, në lokalet e shkollës së fshatit do të mbahet mbledhje përkujtimore.

Ngushëllime familjes Xheladini, të afërmve dhe kolegëve të së ndjerës!

Shpërndaje

4 Komente

Shkruani komoment

© Të gjitha të drejtat e rezervuara